Bedrijfsleven

Beleef gezondheid met Mosae Vita

Een goede gezondheid staat bovenaan ieders wensenlijst. Toch is er nog een wereld te winnen. We worden steeds ouder, maar ontwikkelen ook steeds vaker chronische ziekten, zoals kanker, longziekten en hart- en vaatziekten.

Mosae Vita is een innovatief platform dat zich richt op drie pijlers: leefstijl, gezonde voeding en beweging. Het initiatief brengt ondernemers, wetenschappers, clinici en bevolking bij elkaar om te werken aan nieuwe producten en diensten die bijdragen aan 'gezond leven'. Voor ondernemers biedt het concept de uitgelezen kans om samen te werken met clinici, onderzoekers én de bevolking. U kunt hier gebruik maken van state of the art onderzoeksfaciliteiten, de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelde technieken direct benutten en verzilveren. Zo kunt u producten laten testen door gespecialiseerde onderzoekers of een bewegingsprogramma door een groep potentiële gebruikers.

In Mosae Vita wordt nu al volop samengewerkt, maar in de toekomst wordt het concept tastbaar op een fysieke locatie. Het gebouw komt direct te liggen naast het Maastricht UMC+ en centraal op de Brightlands Maastricht Health Campus. Integraal werken aan gezondheid wordt zo optimaal gefaciliteerd.

Vestigen op de Brightlands Maastricht Health Campus?

Bekijk welke mogelijkheden de Brightlands Maastricht Health Campus u te bieden heeft!