Bezoekers

Beleef gezondheid met Mosae Vita

 

Als u in 2020 de omgeving van het Maastricht UMC+ bezoekt, kunt u Mosae Vita niet missen en kunt u hopelijk de verleiding niet weerstaan om naar binnen te komen. Dat is ook precies wat we willen bereiken: het creëren van een open en uitnodigende omgeving waar u kennis kunt maken met alle partijen die zich bezighouden met 'gezond leven'.

Een goede gezondheid staat bovenaan ieders wensenlijst. Toch is er nog een wereld te winnen. We worden steeds ouder, maar ontwikkelen ook steeds vaker chronische ziekten. Zuid-Limburg is Nederlands koploper als het gaat om overgewicht, kanker, longziekten en hart- en vaatziekten. Niets om trots op te zijn. Wel reden om een speerpunt te maken van preventie. De Limburgse bevolking gezonder maken. Ook daarin loopt Zuid-Limburg voorop. Met Mosae Vita. 

Mosae Vita is een innovatief platform dat zich richt op drie pijlers: leefstijl, gezonde voeding en beweging. Samen met behandelaars, wetenschappers en bedrijven kunt u gezondheid beleven en bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten die u helpen een bewust gezond leven te leiden.

In Mosae Vita wordt nu al volop samengewerkt, maar na 2020 krijgt het concept een fysieke locatie als de bouw van het centrum is afgerond. Het gebouw ligt direct naast het Maastricht UMC+ en centraal op de Maastricht Health Campus. Integraal werken aan gezondheid wordt zo optimaal gefaciliteerd.

In het centrum kunt u terecht voor informatievoorziening, vrijetijdsbesteding, zelf actief zijn, deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek en op een interactieve manier kennis maken met de kennis en kunde van het Maastricht UMC+. Daarmee biedt Mosae Vita u als bezoeker de bouwstenen voor een gezond leven. Mosae Vita zal naam maken als dé plek voor preventie, innovatie, beleving, educatie, groei en bewustwording. Een persoonlijke en toegankelijke ontmoetingsplaats die de thuisbasis is van de gezonde leefstijl in Zuid-Limburg.

Kennismaken?

Wilt u een rol spelen in deze innovatieve omgeving en zo een bijdrage leveren aan de gezonde toekomst van Limburg en van uzelf? Wij horen graag hoe we u met technische uitdagingen of anderszins kunnen helpen om aan uw gezondheid te werken. Neem nu al contact op om meer te weten te komen over Mosae Vita en kom vanaf 2020 zo vaak u wilt langs. U bent van harte welkom!