Bezoekers

Beleef gezondheid met Mosae Vita

Met Mosae Vita willen we een open en uitnodigende omgeving creëren waar u kennis kunt maken met alle partijen die zich bezighouden met 'gezond leven'.

Een goede gezondheid staat bovenaan ieders wensenlijst. Toch is er nog een wereld te winnen. We worden steeds ouder, maar ontwikkelen ook steeds vaker chronische ziekten, zoals kanker, longziekten en hart- en vaatziekten. Mosae Vita is een innovatief platform dat zich richt op drie pijlers: leefstijl, gezonde voeding en beweging. Samen met behandelaars, wetenschappers en bedrijven kunt u gezondheid beleven en bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten die u helpen een bewust gezond leven te leiden. In Mosae Vita wordt nu al volop samengewerkt, maar in de toekomst wordt het concept tastbaar op een fysieke locatie. Het gebouw komt direct te liggen naast het Maastricht UMC+ en centraal op de Brightlands Maastricht Health Campus. Integraal werken aan gezondheid wordt zo optimaal gefaciliteerd.

In het centrum kunt u terecht voor informatievoorziening, vrijetijdsbesteding, zelf actief zijn, deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek. Daarmee biedt Mosae Vita de bouwstenen voor een gezond leven. Een persoonlijke en toegankelijke ontmoetingsplaats die de thuisbasis is van de gezonde leefstijl in Zuid-Limburg.